Jag vet inte mer om Irma. Det var en ganska dämpad stämning samtidigt som folk håller på att checka ut och är glada. Samtidigt kommer nyheterna om orkanen Irmas framfart hela tiden och vad det bär med sig vet vi inte. Det finns såklart indikationer och nu har den nöjt grad 4 i den 5 skaliga skalan. Att den kommer träffa Haiti är nog var och en tämligen säkra på var är mer osäkert. Men oavsett om den tar kusten kommer effekterna bli stora inåt land mot Port au Prince också. Jag har hört hur det var förra missionen. Det var likadant sa dem. De blev informerade om att det var lugnt och att inte Haiti skulle träffas. Well den historien löpte ju inte ut så väl. Det är lite lugnet som råder inför det som komma skall. Idag var det inte många som kom in på kontoret. Den lugnaste dagen sedan jag började. Trafiken var ovanligt lugn och i affären kändes det som en söndag..konstigt.

Det regnade ett tag men lugnade sig. Ikväll har jag pratat lite med Robin och det stärker mig mentalt, ger kraft och vilja att fajtas.

CTO´n på torsdag ser högst oviss ut. Pratade med landlorden som försäkrade mig om att det är jättebra där jag bor, ingen fara men de tunga trädgårdsmöblerna på min lilla terrassnutt ska in imorgon. För blir det råstyrka kan den lätt gå genom rutan. Så lite så pratade vi.

Nu blåser  det en hel del men det är för tidigt så väl en annan vind. Får väl se när jag vaknar. Nu är klockan alldeles för sent. Jag behöver all vila jag kan få.