Ytterligare kvällspass avverkat. Det är fortfarande svårt att hitta i mörkret. Jag tog en gata fel på slutet men med hjälp av snabb blick på kartan, maps.me så kom jag rätt. Det är inte många som jobbar skift som jag och det blir väldigt osocialt med tanke på att det är jobba, äta, sova. Ingen är uppe när jag kommer hem. Inte ätit sedan frukost så klockan 23.00 blev det nudlar och öl. Vid midnatt åker AC:n av så lägger mig innan dess. Skönt och komma hem och den är på.

Idag försökte jag få tag på landlorden. Meddelade en städerska i huset att jag sökte honom. När det knackade på dörren trodde jag det var städerskan för jag hade precis pratat med henne. Inte fått igång städet förrän idag och vi har haft myrinvasion. Jag öppnade som tur var försiktigt lite lättklätt för och dunsa igen dörren när jag såg landlorden storvuxen i värsta kostymen. Snacka om att jag kunde sig malplace. Nåväl vi pratade och jag nämnde att det är för varmt och för lite AC igång, ingen alls, när jag är hemma. Jag förklarade mina arbetstider och bad honom ha igång AC:n åtminstone två timmar då jag ska jobba kväll eller natt för jag har konstant huvudvärk och måste kunna kyla ner kroppen något. Han tyckte det var rimligt och skulle prata med ansvarig vid porten om det. Hoppas det ska funka. Vi får väl se..

Vi har inte skrivit på kontraktet ännu. Så ska man tycka till om något, ha fixat så är det nu. Om vi vill stanna under dessa premisser som är. Men i övrigt tycker jag det är skaplifägt boende. Det ser bra ut på ytan men sen brukar det fungera sämre. Det är väldigt typiskt. Kan bara airconditiorn fungera lite oftare så vore det perfekt. Jag är egentligen mer för fläkt men det räcker inte här, för högt i tak för det ska ge något.

Snart CTO gud vad jag längtar. Det är mycket välbehövligt. Men innan dess har jag det hett om öronen. Min chef har väldigt höga förväntningar på mig och det är ont om personal. Imorgon får jag säkert ansvara för att göra operation rapporten till NY. Flashrapporterna ska skrivas när de kommer in. Efter kvällspasset åker jag nog på ett nattpass.. Denna veckan hade chefen först satt mig på att göra 08-16 för introduktion. Det varade två dagar sedan blev det kvällsskift. Vad var det jag sa.. jo höga förväntningar. Jag kan inte gå in på mina arbetsuppgifter för mycket då jag är i missionen. Men det är intense. Jag sitter framför en dator och det är sällan det tas någon paus överhuvudtaget. Vår unit tillhör definitivt till en som jobbar hårdast och dessutom 24/7.

Samtidigt gillar jag att ha förväntningar på mig, vara på tå. Men gärna med lite måtta. Lite paus, andas och äta vore najs.:-) Jag är för sjutton 48 år och pallar inte hur mycket som helst längre hahaha.

Sov gott!