Fick reda på igår kväll att jag ska börja jobba 06.00-14.00. Min svenska kollega jobbar därefter. Lyckligtvis blir jag hämtad. Kollegan däremot ska hämta upp en annan. Intressant då vi inte hittar ett dugg här och det enda vi har och förlita oss på är funktionen maps.me på telefonen. Radio har vi inte fått ännu. Men hoppas få idag. Lite på skruv.. Jag fick min kollega beskriven för mig som jag ska jobba med . Han kan ingen engelska alls. Jag minns inte honom. Det första jag ska göra när vi kommer fram är att starta generatorn. Jag såg en kvinnlig kollega med handskar häromdagen som och gjorde miner och sa det var äckligt. Sen ska jag prata med lokala polisen för att se om det finns något allvarligt och rapportera, som ett mord t ex och återrapportera till en annan kollega. Därefter får vi se vad jag gör. Klockan är halv fem. Jag vaknade till för fläkten låter högt. Lite täppt i näsan också. Ska blunda till lite om bara tuppen kunde hålla tyst!