Bloggen är äntligen som den ska och jag är på min första leave i Bayahibe, Dominikanska Republiken.

Från frukosten i Bayahibe, Dominikanska Republiken

Vi, jag och en kollega från PaP möttes upp. Hon via FN flyg och jag genom 9 timmars resa i knökad lokalbuss från Dominikanska gränsen till Santo Domingo. Jag satt som ett vitt spöke i bilen och jag var något uttittad. En man med liiite ljussre hudskinn och som kunde lite engelska kunde inte hålla sig till sist utan undrade varför JAG åkte i den bussen. Tja du… jag jobbar i Haiti. Vet inte om det svaret hjälpte honom.

Jag är så tacksam för en kunnig utsträckt hand från Sverige som tog över administrationen och fick ordning på min blogg väldigt snabbt. Jag kan varmt rekommendera Zerina Juveus om ni eller någon ni känner behöver anlita någon för och starta en blogg. Bara kontakta mig så lämnar jag vidare.

Nu lär det fungera framöver. Vi är med på banan. Välkommen tillbaka du som följer med mig på äventyret.

Underbar kvällssol

Vi bor på ett all inclusive. Det kändes lättast så denna gång. Min nästan första gång borträknat safarin i Kenya för tjugo år sedan när jag fyllde trettio. Vilket gör att i år..

Lite bilder att njuta åt.

Denna poolen är minst 100 meter så perfekt sätt och få morgonfys på.

Jag och vännen och kollegan Hanna!