Om att kunna koppla av..

Jag är ganska duktig på att koppla av trots allt. Lite stolt över det. Nej väldigt stolt. Igår var första dagen då jag på riktigt kände nu är jag grundad och på jorden.. så sköönt. Jag undviker och följa vad som händer i Haiti. Hjärnan måste vila. Jag stänger öronen när kompisen berättar om något som hänt i PAP eller vad någon sagt om det handlar om jobb. (ja det var ju också nice, lyssnar inte).? Men jag har sagt att jag vill koppla av och bort när jag är ledig såvida det inte är något som hänt någon något. Det kommer snart två månaders ständig uppkoppling i skallen, koncentration och utmaningar igen. Så jag måste stänga ner och stänga ute. Det är det som är vila och avkoppling för mig.

Efter regn kommer hav

Ett par dagar till är jag ledig och de ska jag krama ur det sista av. Det småregnar idag. Förutom dagen vi kom hit är det faktiskt första dagen med det vädret. Men en GT i baren eller kall kaffedrink (utan alkohol) funkar också.:-)

Skönt och sitta i baren och koppla av, titta ut på havet, lyssna på lite housig musik och fundera på om jag ska ta tio steg och gå och äta eller inte. Jaaa världarna ser annorlunda ut. Jag påminns om är jag/vi är lyckligt lottade och bör påminna oss lite oftare om det. Även om det känns kasst ibland så har vi det fantastiskt. Vatten, el, mat och ett HEM! Det finns såklart undantag i vårt land och de som inte har allt av det. Men i det stora hela har alla iaf det fantastiskt mycket bättre än den halva jag arbetar i som märkligt nog sitter ihop med detta paradis jag befinner mig i nu.

Från vår barbequekväll!

Superfina dekorationer på buffén