God vänner vill bara meddela att allt är ok. Tillbaka i ett stycke om än en kropp som tagit mycket stryk efter 12 timmars körning i bergen med en snabb kisspaus bakom bilen och UDMO (haitiskt militär) som fick gå ur bilen och kolla på utsikten över stupet under tiden. Det tar typ två min. Paus på 20 min i PAP på Delta där vi lämpade av UDMO och fångar. Vi åt som vi aldrig sett mat förut. Vi träffade på en svendk kollega och en norrman. De tittade väldigt på oss när vi åt. Jag kom på mig själv att slafsa i mig med fingrarna (fanns bestick) dricks coca cola och rspa högt. Vi har verkligen blivit Ansa påverkade..

Well jag ska berätta om denna spektakulära dag senare. Nu måste jag vila. Imorgon är det tydligen parad där vi ska delta på något sätt eller inte. Det kommer mya bud hela tiden. Vi får väl se.