Jag försöker hålla mig vaken fast jag skulle kunna somna. Vi har så få bilar att vi måste vänta in bilnycklarna tills dess de som har kvällskift kommer hem. Och jag är så trött att jag skulle kunna somna på fem minuter.?
Jag har gjort allt för och hålla mig på fötter och igång. Ja som t ex letat upp fotfilen och himmel vad det rasade från fötterna när jag började riva. Känns som jag minskade en skostorlek.. eller halv iaf.? Det var så skönt. Mina fötter tackar mig. Smorde in dem efteråt och satte på tjockstrumpor. Ja faktiskt. Bara en stund. Lite tandvård blev det också och hårtvätt. Känns lyxigt. Särskilt fotvården. Mit hår ser skit ut. All typ av smuts har satt sig på hårstrårna och jag ser mer mörkhårig ut.. eller vi kan kalla den dirty. Topparna ser inte heller så kul ut måste köpa med mig hårvårdsnde grejor när jag är hemma på CTO.
Jag la upp någon video på FB och tydligen funkar video klippen här också (tack för responsen) så kommer lägga upp mer på bloggen. Det är Här jag vill få upp mest. Bloggen funkar inte från min padda tyvärr så kan inte skriva på den. Får se om jag kan få hjälp från Sverige med det.
Jag betalde hyran för mars idag. Imorgon börjar vi klockan sex och slutar två. Han är så bra vår coordinator. Han har gjort vad han kunnat för att vi ska få sjyssta pass innan vi åker. Jag bad om och lägga oss på dagpass sista dagarna och det har vi fått. Så som sagt imorgon blir det packa. Det kommer bli mycket intressant…