Dagen har varit fylld av att försöka göra sitt arbete (normalt) medan rapporterna om orkanen Irma börjar komma var 30:e min. Det är hela tiden någon som hört något. Jag har sett hemska klipp på vad bara kategori tre kan göra med ett hus.. och nu är den uppe i kategori fem och inget som stoppar. Porto Rico får första smällen imorgon. Snarare är det så att en orkan kategori två José som ligger bakom har hjälp Irma sätta större fart. Detta är helt crazy… Jag har min CTO på torsdag men flyget.. Det är väldigt tveksamt. Enligt uppgift kommer den slå in över Haiti då. Och även om inte så kommer det mycket troligt vara tropiska vindar och regn innan dess. Det är bara och avvakta, inte mycket mer man kan göra.

Jag följer väderleken så gott det går. Jag hoppas ni är med mig genom detta för jag behöver nog varje tumme som går att hålla.

En kollega sa du kommer märka när det är på gång för det blir kusligt tyst innan och sedan kommer det oehörda ljudet som någon härmat. Det dånar.