Gårdagens ”släpp sargen” utmynnade i ”heta” griljerade ben, mage och bröst. Och nej jag pratar inte om kyckling…? Så idag var det passande att vi planerat in taxibesök till två shoppingcenter i Punta Cana, en timmes bilresa från hotellet.

Dominikanska Republiken

https://www.google.com.do/search?q=karta%20dominikanska%20republiken&tbm=

 

Jag ”råkade” springa på en Desigualbutik och lyckan var gjord. En hel bikini, mönstrad och färgglad och en jeansblå snygg bikiniöverdel. Kanske kommer bild framöver. Just nu skulle bilden skära sig. Hårschampo och leave in spray köpte jag också. Jag hittade Kerastase! Jösses detta börjar snart likna Kissies blogg, bara en massa produktplaceringar.:-) Tro mig det är bara denna gång och jag gläds så. Glass åt jag också. Herregud vad gott. Och vi drack Espresso som smakade..

KAFFE!

Det är inte lätt och hitta kläder som jag gillar häromkring. Det är mycket inhemskt med väldigt och lite för annorlunda mönster och färger. Jag hittade hårprodukter och precis den parfym jag ville ha, Antonio Banderas. Det trodde jag knappt. Sortimentet var inte stort men jag tänkte kanske

. Hmmm…. Jag köpte ett par extra lås och hittade Diors kanon rengöringsvatten. Ibland överraskas man.:-) Det räknade jag inte med. Det behövs inget vatten och det passar utmärkt i Haiti. Vad jag inte väntade mig hitta var nedanstående…

Valfläsk har man ju hört om men valsp….! Jag stod bara och gapade tvungen och fråga. Jodå normalt i Dominikanska republiken.

Naturligt snigelslem. Hur gick det till liksom?? Stod först bland ingredienser.

Jag känner att dagarna framöver än mer ska spenderas med vila och avkoppling. Tillåta mig vila eller sova närsom under dagen. Jag behöver det, inte för att jag stressar men jag kan ännu bättre… göra ingenting, ladda om.

Jag hörde att det varit varmt i Sverige idag, 24 grader iaf i sydliga delar. Låter skönt det också!