Vi jobbar halvdag på söndagar. Det var en bra dag och ha mål och göra some kind of äpple med vaniljsås. Vaniljsåsen har jag släpat med sedan mitt besök på IKEA i Dominikanska för att spara till ett tillfälle som blev idag. Kanelen köpte jag i en affär i PAP för en månad sedan. Det var också då jag köpte havregryn och började äta gröt till frukost, vilket jag gillar, på just det sättet. Gröt, socker, kanel och mjölk. Det mättar bra.

Jag drack kaffe till äppelrätten. Vilken njutning. Försiktigt sparat andra hälften av vaniljsåsen så det blir fest en gång till.

Vad har hänt mer.. jo jag har fått info om att sitta i ”telefonmöte” på tisdag med PAP. Det är ett gender månadsmöte som jag skulle närvara vid då ordinarie är ledig och den andra iväg på annat. Men det är liksom inte bara och beama sig till PAP härifrån såvida de inte skickar en helikopter, vilket ej kommer och ske. Jag skulle vara med en fulldag. Med tanke på hur Det ser ut hade jag behövt vara borta tre dagar samt haft kollega med mig (får ej köra själv). Och vad skulle den kollegan gjort i PAP. Vi måste ju jobba varje dag och det skulle för den delen aldrig kommit på tapeten. Jag skulle behövt hysa in mig på ett hotell jag själv fått betala. En bil hade försvunnit i tre dagar från arbetet här hade det riskerat ännu fler fel på de trötta bilarna. Senast när kollegorna skulle köra tillbaka från PAP så la AC:n av och värst det var att de fick nära nog punka på ena däcket, skruvarna kassa och extra däcket var sprucket på vägen. Som tur var så var de i början av vägen och inte nått bergen. Det blev en övernattning för de fyra och pappersarbete.  Hursomhelst det blir telefonmöte på franska. Det blir utmanande. Hoppas jag bara får sitta och lyssna. Jag ska skriva en rapport om mötet efteråt.

Det är sommar hemma har jag hört. Härligt! Här är det också varmt men det är å andra sidan ett normaltillstånd.

Jag stoppade i mitt svenskkort i telefonen och ringde mamma för och säga grattis på morsdag men det blev på telefonsvararen. Hon svarade väl inte på utlandssamtal.?

Grattis på morsdag alla mödrar!

En mor